20 Aralık 2008 Cumartesi

Paintball Malzemeleri

Marker - İşaretleyici

Tippmann Custom 98: Yıllardır rakipsiz, saha kullanımı için en ideal paintball tüfeği. Zor şartlar altında bile ideal performansla çalışan, oyuna çıkarken güvenebileceğiniz bir klasik. Oyuna başlamadan önce silahı bir kere kurarsınız ve bundan sonra tetiğe bastığınız her sefer bir boya topu ateşlenir. Tetiğe basış hızınıza göre bu Cystom 98'ler, saniyede 7-8 atış yapmanıza olanak sağlarlar.

Atış Gücü : Yarı otomatik, saniyede 7-8
Kalibre : 68
Ağırlık : 1,93 kg
Uzunluk : 74,8 cm
Namlu : 23 cm
Güç Kaynağı : Karbondioksit (CO2)
Menzil : 50 metre
Güvenlik : Tetik kilidi


GÜVENLİK MALZEMELERİ -
Koruyucu Malzemeler

Scott Maske: Paintball dışında kayak ve motor sporları gibi bir çok ekstrem spor için de çeşitli gözlükler ve aksesuarlar üreten dünyanın önde gelen üreticilerinden Scott'tan dünya standartlarında koruyucu paintball maskesi. Polikarbon (kırılmaz) camdan üretilmiştir ve saha içerisinde yüzünüzü boya topundan en iyi şekilde korur.

Üniformalar: Sizi boyadan koruduğu gibi aynı zamanda da gelen boya topunun hızını keser. Takımca kendi formalarınıza sahip olmak, sırtınızda adınız, göğsünüzde takım logonuzu taşımak muhakkak ki çok keyiflidir ama isten ya da okuldan çıkıp Paintsign'a gelseniz bile, yanınızda rahat bir ayakkabı olduğu sürece kamuflaj üniformalarımızla da keyifli oyunlar oynayabilirsiniz. Paintsign'da isteyen müşterilerimize verilen 2 çeşit üniforma vardır; yazlık ve kışlık üniformalar. Yazlık üniformalar mümkün olduğunca hava alabilir kumaşlardan yapılmıştır ve sıcaktan etkilenmemeniz için tasarlanmıştır. Kışlık üniformalarımız ise su geçirmez özel kordura kumaştan yapılmıştır ve sizi soğuktan ve yağıştan korur.

Namlu Tıpaları: Oyun alanının dışında namlulara takılırlar ve güvenli bölgelerde kazayla yapılabilecek atışlarda maskesiz insanların zarar görmesini engellerler.

BOYA TOPLARI

68 Kalibre Boya Topları: İçlerinde gıda boyası bulunur, dış kısım ise jelatinden mamüldür. Doğa içinde yok olma süresi en fazla üç haftadır. Su bazlı olup, toksinli madde içermediği için doğayı kirletmez ve insan bünyesine hiç bir zararı yoktur. Paintsign'da her zaman yüksek kalite boya topları kullanılır. Bu topların diğerlerinden farkı marker içerinde az, hedef üzerinde çok patlama oranları ve çok uzaktan bile hemen seçilebilen parlak boyalarıdır.

Hiç yorum yok: